gisib


Gisib is een integraal beheersysteem voor objecten in de openbare ruimte. Het is een GIS georïenteerde applicatie waarmee het integraal beheer van de buitenruimte wordt ondersteund en vorm gegeven. Denk hierbij aan beheer van wegen, ondergrondse infrastructuur, kunstwerken en bomen etc.

Gisib bestaat uit veel onderdelen, waaronder een object designer, waarmee de gebruiker zelf objecten kan definiëren, een GIS editor voor grafische presentatie van de onderdelen (themakaarten) en uitgebreide rapportage en dashboard mogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse modules voor planningen en inspecties.

Gebruikers van gisib zijn o.a. gemeentes, provincies en aannemers van infrastructurele projecten.

gisib

Beensoft heeft, in nauwe samenwerking met medewerkers van gisib B.V. (de materie-deskundigen), de applicatie ontworpen en ontwikkeld.
Na een intensieve ontwerp fase hebben we het ontwerp geïmplementeerd in een 100% .NET omgeving. De desktop applicatie met geïntegreerde GIS omgeving kan gebruik maken van diverse databases (o.a. Microsoft SQL server, Oracle), maar ook van de gisib dataservice voor data opslag.

Opdrachtgever:
gisib B.V. (Is een samenwerking tussen KOAC-NPC en de DGGroep)

Technieken:
Microsoft Visual Studio, taal C#
Microsoft .NET Framework
Winforms, Webservices
Tatuk GIS .NET
Microsoft SQL Server, Oracle (Spatial), Postgress, Postgis, SQLite
DevExpress componenten suite

Meer informatie


Wilt u meer informatie over dit project, en eens bespreken wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Beensoft.
Bel ons, of stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

06-47681937